KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

U14 Ligi | Bursaspor 0 - 3 Gençlerbirliği

02 Mart 2013 | 14:12

0 yorum

6982 okunma

U14 Elit Liginin 30.haftasında zirveyi yakında ilgilendiren mücadele Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynandı.

Haftaya maç eksiği ile ikinci sırada giren Gençlerbirliği'ni konuk eden lig üçüncüsü Bursasporlu gençlerimiz sahadan beklemedikleri bir mağlubiyetle ayrıldılar.

Karşılaşmanın henüz 30.saniyesinde Kadir Altun'un düşürülmesi ile kazanılan penaltı atışında topun başına Görkem Özgür geçti ancak vuruşunda top üstten auta gitti.

Maçın henüz başında öne geçme şansını değerlendiremeyen gençlerimiz 13.dakikada defansımızın hatasında Eray topla buluştu ve bu hatayı affetmeyerek topu ağlarımıza gönderdi.

Bu dakikadan sonra skorda dengeyi yakalamak için takımımız baskısını arttırdı. Üst üste girdiği önemli pozisyonları gole çeviremeyen gençlerimiz, 31'de Furkan'ın attığı gole engel olamadı ve devre arasına 2-0 mağlup girdi.

İkinci yarıda oyun orta saha şeklinde geçti. Konuk ekip 65.dakikada Çayan ile bir gol daha buldu ve karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Bu sonuçla Bursasporumuz 66 puanda kalırken, Gençlerbirliği puanını 72'ye yükseltti.

SAHA: Vakıfköy Orhan Özselek

HAKEM: Hasan Kaçar

BURSASPOR: Sabri (Dk.36 Ataberk), Enes (Dk.50 Mustafa Salış) , Samet, Görkem Özgür (Dk.36 Görkem Çavuşoğlu), Ege, Serkan, Mehmet, Yağız, Kadir, Halil (Dk.47 Ali), Abdullah

Antrenör: Fazlı Tan

GENÇLERBİRLİĞİ: Doğukan (Dk.36 Mert) , Eren, Ekin (Dk.41 Tamer), Metehan, Enes, Çayan, Eray, İhsan (Dk.50 Oktay), İlker, Rahmetullah (Dk.50 Yiğit), Furkan (Dk.48 Abdurrahman)

Antrenör: Tuncay Marancı

Sarı Kartlar: Mehmet (Bursaspor), Doğukan (Gençlerbirliği)

Goller: Dk.13 Eray, Dk.31 Furkan, Dk.65 Çayan (Gençlerbirliği)

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR